AutoCAD Basis – Blended Learning

CADopleiding.nl verzorgt een AutoCAD Basis cursus op basis van de leermethode: Blended Learning. Hiermee wordt aangesloten bij de hedendaagse ontwikkelingen en trends op gebied van onderwijskunde en techniek. Bij Blended Learning wordt een stukje zelfdiscipline gevraagd, maar CADopleiding.nl helpt je om ‘bij de les’ te blijven.

Na het volgen van deze cursus maak je zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening, welke je kunt bewerken en afdrukken.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!

Bij het blended leerprogramma krijg je de beschikking over het lesmateriaal van CADopleiding.nl. Je behandelt tijdens ‘zelfstudie’ voorgeschreven e-learning modules en bijbehorende opdrachten. Daarnaast krijg je een aantal dagen klassikaal les van een gekwalificeerde trainer. Je hebt hier ook de gelegenheid eventuele vragen of problemen die je hebt ondervonden bij de e-learning te bespreken met de trainer. Ook zal er tijdens de AutoCAD Basis Blended Learning cursus één ‘les op afstand’ plaats vinden, waarbij de trainer je ondersteunt op afstand. Na het afronden van de cursus ontvang je een officieel erkend Autodesk certificaat.

Wat doe je thuis en wat doe je in het klaslokaal?

Je ontvangt voorafgaand aan de cursus een duidelijke lesbrief waarop beschreven staat welke hoofdstukken en opdrachten je thuis en in het klaslokaal behandelt. Onze doelstelling is, net als bij een ‘gewone’ klassikaal training, dat je aan het einde van het traject beschikt over de kennis en vaardigheden om zelfstandig met de software te kunnen werken.

AutoCAD Basis - Blended Learning cursus volgen?

Schrijf je in voor de AutoCAD Basis - Blended Learning cursus

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.