Instructievideo: 3D stereo panorama rendering

Geplaatst op door | geen reacties

Virtual Reality wordt steeds toegankelijker en dit biedt uitkomsten! Zo is het tegenwoordig mogelijk om virtueel door je eigen, nog te bouwen, gebouw te lopen. Modelleurs, maar uiteraard ook klanten, kunnen op deze manier meteen door de ruimtes lopen en alles bekijken. Op deze manier krijg je, al lang voordat het gebouw daadwerkelijk gebouwd is, een beeld van het uiteindelijke project.

Gebruik maken van Virtual Reality is mogelijk in Autodesk Revit. Echter kan het virtueel bekijken van een project alleen met Revit of een andere softwarepakketten. Maar niet iedereen beschikt hier over. Om Virtual Reality voor iedereen toegankelijker te maken, is het mogelijk om in Revit een 360 graden foto te maken. Op deze manier is het mogelijk om rond te kijken in een project vanaf één standpunt.

Onze Revit specialist Perry de Bruijn heeft ook een 360 graden foto gemaakt. Wil jij zijn project bekijken? Dat kan! http://bit.ly/2bzDL1k.

Heb je een Virtual Reality Bril? Zet ‘m dan gauw op. Klik vervolgens op de eerder genoemde link en loop door het project! Wat vind je er van?

Wil jij zelf ook een 360 graden foto maken? Bekijk de onderstaande video en leer hoe je dit moet.

Instructievideo: 3D stereo panorama rendering

Instructievideo: 3D stereo panorama rendering

Tags: 360graden, 3D, CAD, Panorama, renderen, rendering, Revit

Deel deze pagina:

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt