Inventor Presentations is eindelijk volwassen!

Geplaatst op door | geen reacties

Het maken van een “exploded view”, oftewel het beruchte Ikea plaatje, in Inventor is geheel vernieuwd! Autodesk heeft op 28 maart de nieuwste versie van Inventor uitgebracht en zij hebben hierin ook aandacht besteed aan het onderdeel Presentations.

Voorheen kostte het veel moeite om een overzichtelijke instructietekening te maken met Presentations. Zo was het bijvoorbeeld al een hele klus om de camerapositie te veranderen voor een animerende video. Met de nieuwe interface van Inventor 2017 gaat alles een stuk gemakkelijker!

Om te beginnen is het “tweaken” of het uit elkaar trekken van onderdelen in de nieuwe omgeving gebruiksvriendelijker geworden. Daarbij zijn ook zaken als tijdsduur, het wel of niet zien van sporen en nog veel meer geavanceerde eigenschappen nu ook door de gebruiker afzonderlijk in te stellen. De nieuwe interface bevat daarnaast een storyboard waarin alle acties chronologisch zijn afgebeeld. Wijzigingen zoals camerapositie, duur en overlapping kunnen zo naar voorkeur worden aangepast.

Inventor is nu eindelijk een volwassen stuk gereedschap geworden en het is aan u om dit zelf uit te gaan proberen!

Exploded view in Inventor
Exploded view in Inventor
Meer weten? Wij helpen u graag!

Tags: Inventor, Inventor 2017, Presentations

Deel deze pagina:

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt