Nieuwe abonnementmodellen voor Autodesk software

Geplaatst op door | geen reacties

We hebben erop kunnen wachten, maar Autodesk gaat nu toch het merendeel van zijn stand-alone softwareproducten alleen via abonnementen aanbieden. Dit willen ze doen vanaf 1 februari 2016.

Eenvoudig op- of afschalen

Met ‘desktop subscription’ kunnen klanten de software eenvoudiger beheren en op- of afschalen. Ook zijn de instapkosten lager. “De wereld verandert, net als de manier waarop software wordt aangeboden. De bedrijven, die deze veranderingen omarmen, zullen hun markten vooruit helpen”, vertelt Andrew Anagnost, senior vice-president van Autodesk.

Autodesk steekt in op meer flexibiliteit. Bovendien verbetert dit de gebruikservaring en maakt het een breed aanbod aan technologie toegankelijker. Door desktop subscription is Autodesk software simpel te installeren, te beheren en te upgraden. De betaalvoorwaarden zijn flexibel en werken met meerdere devices wordt eenvoudiger. Autodesk zal de producten continu blijven verbeteren en integreren met zijn cloudservices.

Klanten die op 1 februari 2016 gebruik maken van aangeschafte licenties kunnen deze blijven gebruiken en ook ‘maintenance subscription’ blijft, zolang het abonnement loopt, actief. Autodesk blijft ook ‘cloud services subscriptions’ aanbieden. Klanten hebben een jaar de tijd om op de veranderingen in te spelen”.

Tags: Autodesk, Autodesk abonnement, subscription

Deel deze pagina:

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt