Objecten laten bewegen in Navisworks Manage

Geplaatst op door | geen reacties

Met Navisworks Manage kan je onder andere modellen controleren op fouten, hoeveelheden bepalen, planningen maken en modellen bekijken, máár ook animaties maken. CADopleiding.nl verzorgt maandelijks Navisworks cursussen op verschillende locaties door heel Nederland. Één vraag die regelmatig wordt gesteld aan onze docent is: “Hoe kan ik een deur laten draaien of schuiven in een model?”.

Met behulp van de onderstaande video’s geeft onze docent Bert van der Hoeven antwoord op deze vraag. Het laten bewegen van objecten doe je door gebruik te maken van de functies [Animator] en [Scripter].

De eerste video (zie hieronder) laat zien hoe je een deur kunt laten draaien als je lopend door het model bij deze deur uit komt. De tweede video laat zien hoe je een deur kan laten schuiven.

Objecten laten bewegen in Navisworks | Deel 1

Objecten laten bewegen in Navisworks | Deel 1

Objecten laten bewegen in Navisworks | Deel 2

Objecten laten bewegen in Navisworks | Deel 2

Wist je dat?

Objecten laten bewegen in Navisworks kan op verschillende manier. Denk hier bijvoorbeeld aan het schuiven van deuren, zoals in de video’s zichtbaar is, of het laten bewegen van een auto of het laten draaien van een kraan.

Meer weten over Navisworks?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Neem contact op!

Tags: animatie, beweging, bouw, navisworks, ontwerpen

Deel deze pagina:

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt