Onafhankelijk onderzoek wijst AutoCAD LT als beste uit de test

Geplaatst op door | geen reacties

Autodesk investeert goed in het ontwikkelen, testen en implementeren van een volledig gamma van software features en tools. Vele concurrenten kiezen ervoor om slechts enkele van deze features te implementeren.

Deze grafiek geeft het resultaat weer van een onafhankelijk onderzoek. Hierbij werden 21 features onderzocht. Autodesk AutoCAD LT ondersteunt al deze features, waardoor het pakket als beste ontwerpsoftware uit de test kwam.

Bekijk hier het overzicht van de features en de vergelijkingen met de andere ontwerpsoftwares die zijn opgenomen in het vergelijkend onderzoek.

Toch nog bedenkingen?

“Ik heb behoefte aan een technologie waarbinnen ik bestanden kan uitwisselen, zonder me zorgen te moeten maken over bestandsindelingen of gegevensbeschadiging.”

Met DWG als meest gebruikte formaatsindeling in de ontwerp-wereld. Autodesk AutoCAD LT voorziet een naadloze compatibiliteit met Autodesk AutoCAD en op AutoCAD gebaseerde producten. DWG, PDF en DWF compatibiliteit is ingebouwd in elk project. Dankzij deze tools voor gegevensuitwisseling kan u uw bestanden gemakkelijk en veilig delen.

Dankzij AutoCAD 360 kunnen gebruikers hun DWG-bestanden bekijken en bewerken vanaf elke locatie via een web browser, smartphone of tablet.

“Ik heb geen groot budget, maar ik wil license-compliant blijven.”

AutoCAD LT omvat uitgebreide teken- en detailleringsmogelijkheden. De aanvankelijke investering wordt gecompenseerd door de waardevolle functionaliteit en compatibiliteit van het programma.

“Productiviteit en kwaliteit zijn een must! Ik moet efficiënt en accuraat kunnen werken.”

AutoCAD LT biedt je de betrouwbare tools en features aan, die je nodig hebt om preciese technische tekeningen te kunnen maken, aanpassen en delen.
Werk efficiënter dankzij deze krachtige tools en functies van AutoCAD LT, die o.a. het herhalen van ontwerpstappen minimaliseren.

“Ik wil als bedrijf een sterk imago uitstralen, om mijn professionele geloofwaardigheid kracht bij te zetten”

Autodesk is al 30 jaar gekend als de leider in de ontwerpsoftware. Professionals over heel de wereld kiezen voor AutoCAD om hun technische tekeningen te maken

“Ik voorzie een uitbreiding van mijn bedrijf. Ik heb behoefte aan software die met me mee groeit.”

Autodesk biedt een uitgebreid gamma van ontwerpsoftware aan, van de 3D mogelijkheden in Autodesk AutoCAD tot de specifieke software- oplossingen voor uw industrie, zoals Autodesk® Inventor® of Autodesk® Revit®. Wanneer u klaar bent voor uitbreiding, staat Autodesk® voor u klaar!

Tags: AutoCAD, AutoCAD LT

Deel deze pagina:

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt