Nieuwste update V-Ray 3 for SketchUp beschikbaar!

Geplaatst op door | geen reacties

De nieuwste V-Ray 3 for SketchUp-update (v3.60.02) is nu verkrijgbaar als download. De update voor deze renderpluging bevat vele verbetering! Welke dat zijn lees je hieronder.

Bron: CAD Magazine

Wat is V-Ray for SketchUp?

V-Ray for SketchUp is een slimme en snelle renderoplossing voor SketchUp. Het biedt alle belichting- en renderingtools die je nodig hebt om professionele, fotorealistische afbeeldingen en animaties te kunnen maken. V-Ray laat je renders in de hoogst mogelijke kwaliteit creëren - direct in SketchUp.

De update voor V-Ray voor SketchUp bevat de volgende verbeteringen:

  • Nieuwe camera focus modes − De afstand tot het brandpunt kan nu worden bepaald op basis van de afstand tussen de camera en het doel, of juist een vast punt in de 3D-omgeving, zodat de focus dynamisch gewijzigd kan worden tijdens een batch of animatie rendering.
  • Camerabelichting − Belichting kan nu worden behouden terwijl de afstand tussen de camera en het doel wordt gewijzigd.
  • Multi Matte render-element − Dit element werkt samen met V-Ray Object-ID toewijzingen om RGB-kleurenmaskers te produceren die geschikt zijn voor nabewerking van afbeeldingen.
  • Gebruik camerapad-optie − Deze instelling berekent de globale verlichting voor het hele camerapad en versnelt het proces van het renderen van camera-rondvluchten aanzienlijk.
  • Gebruikersinterface verbeteringen − Camera-instellingen zijn opnieuw ingedeeld, sommige opties zijn opnieuw ontworpen en vereenvoudigd en gelaagd materiaal, materiaalopties en ray-trace-sectie zijn toegevoegd.

Verkrijgbaarheid

Via de Design8-website is een demoversie van V-Ray for SketchUp aan te vragen. V-Ray 3.x for SketchUp-gebruikers kunnen via hun persoonlijke pagina op de Chaos Group-website gratis de laatste versie van V-Ray for SketchUp verkrijgen.

Meer weten over SketchUp?

Neem gerust contact met ons! 

Deel deze pagina:

Reacties

Nog geen reacties

Laat een reactie achter
  • Wordt niet openbaar gemaakt