Uitgebreid aanbod van CAD opleidingen

CADopleiding.nl is al meer dan tien jaar de toonaangevende instantie voor het verzorgen van CAD opleidingen en is officieel Autodesk Authorized Training Center. Dit betekent dat wij Autodesk opleidingen verzorgen van de hoogste kwaliteit op het gebied van o.a. Autodesk software zoals AutoCAD, Inventor en Revit. 

"Onze CAD opleidingen worden door onze cursisten gemiddeld beoordeeld met een 9,3!"

Opleidingsvorm

Wij bieden CAD opleidingen in verschillende leervormen aan. Door middel van de verschillende leervormen sluiten wij aan bij de verschillende leerbehoeften en leerstijlen van de deelnemers. Iedereen leert namelijk op zijn of haar eigen manier en heeft een eigen leerbehoefte en leerstijl. Men leert het meest efficiënt door de leerstijl te kiezen die het best past bij de eigen leerstijl, leerdoelen en leeromstandigheden. 

Opleidingen door heel Nederland

Voor een CAD opleiding ben je van harte welkom in één van onze opleidingslocaties. Onze locaties zijn verspreid over heel Nederland, zodat je altijd een opleiding volgt bij jou in de buurt! Natuurlijk is het ook mogelijk dat wij een opleiding bij jouw op locatie verzorgen.

Heb jij vragen over een CAD opleiding, de trainingsvormen of onze trainingslocaties?

Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande formulier. 

Contactformulier