CADopleiding.nl verzorgt een AutoCAD Basis cursus op basis van de leermethode: Blended Learning. Hiermee wordt aangesloten bij de hedendaagse ontwikkelingen en trends op gebied van onderwijskunde en techniek.

Na het volgen van deze cursus maak je zelfstandig en op een juiste manier een tweedimensionale (2D) tekening, welke je kunt bewerken en afdrukken. Doordat je gedurende deze cursus veel oefeningen maakt, leer je snel zelfstandig te werken met de AutoCAD software. De geleerde CAD kennis pas je op deze manier snel toe in de praktijk, op de eigen werkvloer.

Blended Learning

Blended learning betekent niets anders dan een mix van leermethoden. CADopleiding.nl brengt kennis en skills bij via e-learning en gaat de diepte in tijdens klassikale lesdagen.

Trainingsprogramma

Je ontvangt voor aanvang van deze AutoCAD Basis cursus inloggegevens voor de Cadix Academy en CADlearning. Ter voorbereiding van de eerste klassikale lesdag installeer je de AutoCAD software en start je met het behandelen van een aantal e-learning modules op de Cadix Academy en CADlearning. Vervolgens vindt de eerste klassikale lesdag plaats. Na deze lesdag zal je verdere e-learning modules behandelen. Ook zal er in deze periode één ‘les op afstand’ plaats vinden, waarbij de docent je ondersteunt op afstand. Als alle e-learning modules zijn behandeld, komen alle cursisten nogmaals bij één voor de laatste klassikale lesdag. Na het afronden van deze AutoCAD Basiscursus ontvang je een officieel erkend Autodesk certificaat.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze AutoCAD basiscursus is geschikt voor iedereen die op een zelfstandige manier wil leren werken met AutoCAD en AutoCAD LT.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

De AutoCAD Basis cursus omvat onder andere de volgende onderwerpen:         

  • Gebruikersinterface van de CAD software.
  • Het gebruik van objectsnaps en grips (voor het nauwkeurig tekenen).
  • Objecten tekenen en ontwerpen (lijn, cirkel, boog, rechthoek et cetera).
  • Bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen et cetera).
  • Het gebruik van lagen in een tekening.
  • Het aanbrengen van tekst, arceringen en bematingen.
  • Het maken van blokken.
  • Het afdrukken (Modelspace en Paperspace).

Faciliteiten

Voor de AutoCAD trainingen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de training maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.