Met Blended Learning maak je gebruik van het beste van twee werelden om je kennis en vaardigheden te vergroten. Blended Learning combineert namelijk de klassikale training met de flexibiliteit van on-demand leren middels e-learning. Tijdens de klassikale momenten wordt je door een ervaren docent van CADopleiding.nl getraind en gecoacht.

Met de cursus AutoCAD Basis Blended Learning leer je snel en efficiënt tekeningen maken in AutoCAD en AutoCAD LT. Deze cursus is zo opgezet dat de kennis direct eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd en ruimte voor begeleiding en het maken van oefeningen. Doordat je gedurende deze basiscursus veel oefeningen maakt, leer je snel zelfstandig te werken AutoCAD. De geleerde CAD kennis pas je op deze manier snel toe in de praktijk, op je eigen werkvloer.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!

Voor aanvang van de cursus ontvang je inloggegevens voor de e-learning omgeving van CADlearning en voor ons eigen online leerportaal. Ter voorbereiding op de eerste klassikale lesdag installeer je de AutoCAD software (30 dagen geldig) en start je met het behandelen van een aantal e-learning modules. Vervolgens vindt de eerste lesdag van de klassikale training plaats. Na de training behandel je opnieuw zelfstandig een aantal e-learning modules. Tijdens deze periode krijg je van de docent ondersteuning ‘op afstand’. Als alle e-learning modules zijn behandeld volgt de laatste klassikale cursusdag.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze AutoCAD cursus is geschikt voor iedereen die wil leren werken met AutoCAD en AutoCAD LT.

Welke onderwerpen worden er tijdens de basiscursus behandeld?

De AutoCAD cursus omvat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Gebruikersinterface van AutoCAD.
  • Het gebruik van objectsnaps en grips (voor het nauwkeurig tekenen).
  • Objecten tekenen en ontwerpen (lijn, cirkel, boog, rechthoek et cetera).
  • Bewerken van objecten (verwijderen, roteren, verplaatsen, schalen et cetera).
  • Het gebruik van lagen in een tekening.
  • Het aanbrengen van tekst, arceringen en bematingen.
  • Het maken van blokken.
  • Het afdrukken (Modespace en Paperspace).

Welke voorkennis heb je nodig voor deze AutoCAD cursus?

Je hoeft voor deze cursus geen kennis van AutoCAD te hebben. Je eigen vakkennis is voldoende. Enige algemene kennis en ervaring met Windows is wel een vereiste.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste trainingsdag ontvang je Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen.

Voor de AutoCAD trainingen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingslocaties. Tijdens de training maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.

Omscholen tot CAD tekenaar?

Ook als je je wilt laten omscholen tot CAD tekenaar, kan je bij ons terecht. Wij bereiden je succesvol voor op een nieuwe stap in je carrière.