De AutoCAD Gevorderd training is vooral bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van AutoCAD, en AutoCAD nog effectiever wil gebruiken.

De cursus voor gevorderden duurt vier avonden, verspreid over meerdere weken. Het voordeel hiervan is dat je in de tussenliggende dagen de geleerde stof kunt herhalen en toepassen in je dagelijkse werk. Doordat je gedurende deze gevorderden training veel oefeningen maakt, leer je snel gebruik te maken van de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD.

De cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD. Heb je een oudere versie van AutoCAD? In overleg kan de cursus ook worden verzorgd voor oudere versies.

Voor wie is deze AutoCAD training bedoeld?

Deze AutoCAD training is vooral bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van AutoCAD, en AutoCAD nog effectiever wil gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze cursus te volgen?

In deze cursus wordt je verder vertrouwd gemaakt met de meer geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. Je leert gebruik te maken van juiste tools om je taken effectief uit te kunnen voeren. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond, ontvang je een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

De training is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigengemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen.

Welke voorkennis heb je nodig voor deze training?

Voor deelname aan de training is kennis op het niveau van de AutoCAD Basistraining vereist.

Welke onderwerpen worden er tijdens de gevorderden training behandeld?

Tijdens de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Het maken van tabellen.
  • Het maken van blokken met attributen.
  • Het maken van dynamische blokken.
  • Parametrisch tekenen.
  • Autodesk Design Review.
  • Externe referenties.
  • Het maken van toolpalettes.

Tijdens de training kunnen praktijkervaringen uitgewisseld worden en is er gelegenheid om bedrijfsspecifieke AutoCAD vragen te behandelen.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste cursusdag ontvang je Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een CAD licentie, die je op je eigen computer kunt installeren.

Voor de AutoCAD trainingen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over goed ingerichte trainingslocaties. Tijdens de training maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en ijswater.