De training AutoCAD Gevorderd is bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker die AutoCAD nog effectiever wil gaan gebruiken. Tijdens deze intensieve tweedaagse cursus voor gevorderden word je verder vertrouwd gemaakt met de geavanceerde mogelijkheden van AutoCAD. Je leert gebruik te maken van de juiste tools om je taken effectief uit te voeren.

Deze CAD cursus is dusdanig opgezet dat de kennis snel eigen gemaakt kan worden. Er is daarbij voldoende tijd voor begeleiding en het maken van oefeningen. Nadat je de cursus met succes hebt afgerond, ontvang je een officieel Autodesk certificaat als bewijs van deelname.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze AutoCAD Gevorderden cursus is vooral bedoeld voor de ervaren AutoCAD gebruiker, die al enige maanden gebruik maakt van AutoCAD, en AutoCAD nog effectiever wil gebruiken.

Welke voorkennis heb je nodig voor deze AutoCAD cursus?

Om deze training te volgen moet je de training AutoCAD Basis gevolgd hebben of reeds enige tijd met AutoCAD werken.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze gevorderde cursus behandeld?

Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Het maken van tabellen.
  • Het maken van blokken met attributen.
  • Het maken van dynamische blokken.
  • Parametrisch tekenen.
  • Autodesk Design Review.
  • Externe referenties.
  • Het maken van toolpalettes.

Tijdens de training kunnen praktijkervaringen uitgewisseld worden en is er gelegenheid om bedrijfsspecifieke AutoCAD vragen te behandelen.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste cursusdag ontvang je Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een CAD licentie, die je op je eigen computer kunt installeren.

Voor de AutoCAD trainingen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over goed ingerichte trainingslocaties. Tijdens de training maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en ijswater. Bij een dagtraining wordt er een lunch aangeboden.