Werk je al jaren met AutoCAD, maar wordt het tijd je huidige kennis op te frissen? Volg dan de AutoCAD Opfriscursus. In deze training frissen wij je basiskennis op en leer je werken met de functionaliteiten van de nieuwste versie van AutoCAD. Je wordt begeleid in de interface en zult AutoCAD in deze training herontdekken en je tekeningen efficiënter en sneller in 2D kunnen tekenen.

Voorafgaand aan de training wordt je huidige kennis in kaart gebracht, om zo het beginniveau te bepalen. Op basis van je kennis, wensen en eisen wordt de training samengesteld.

Voor wie is deze AutoCAD opfriscursus bedoeld?

Deze AutoCAD opfriscursus is bedoeld voor CAD tekenaars die momenteel met Autodesk AutoCAD werken en hun huidige kennis willen opfrissen en de nieuwste functionaliteiten van de software willen gaan gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze opfriscursus te volgen?

In deze intensieve cursus leer je in een korte tijd optimaal gebruik te maken van de (nieuwe) functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van AutoCAD. Na het doorlopen van de training ben je in staat alle functies en werkwijzen toe te passen in je werkomgeving.

Cursusmateriaal en faciliteiten     

Voor de Autodesk AutoCAD cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.