De training AutoCAD voor Bestekschrijvers is gericht op de bestekschrijver die naast het opstellen van complete bestekken, ook zelf impressie tekeningen in AutoCAD willen maken.

De cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD. Heb je een oudere versie van AutoCAD? In overleg kan de cursus ook worden verzorgd voor oudere versies.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze training te volgen?

In deze tweedaagse AutoCAD training leer je werken met de belangrijkste functies van AutoCAD voor het maken van impressie tekeningen. Er wordt gestart met het uitleggen en oefenen van de basisprincipes van AutoCAD en met het aanleren van de basistechnieken. Met deze vaardigheden worden er impressie tekeningen gemaakt. Alleen de meest essentiële commando's en functies worden in deze tweedaagse training behandeld.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze cursus behandeld?

Tijdens de training leer je AutoCAD gebruiken voor het maken van tekeningen, navigeren binnen tekeningen en de belangrijkste basistekencommando's begrijpen en gebruiken. Verder leert u teksten en opmerkingen plaatsen in de tekening en maatvoering toe te passen.

Welke voorkennis heb je nodig voor de cursus AutoCAD voor Bestekschrijvers?

Voor deelname aan deze cursus is geen kennis van AutoCAD vereist. Wel wordt aanbevolen dat je beschikt over enige algemene kennis en ervaring van Windows.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Op de eerste cursusdag ontvang je Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Ook bieden wij je de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een CAD licentie, die je op je eigen computer kunt installeren.

Voor de AutoCAD trainingen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over goed ingerichte trainingslocaties. Tijdens de training maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en ijswater.