In deze tweedaagse AutoCAD cursus voor werkvoorbereiders leer je te werken met de belangrijkste functies van AutoCAD. Deze cursus is gericht op de werkvoorbereider die naast het begeleiden van projecten ook werktekeningen vervaardigd in AutoCAD. Alleen de meest essentiële commando's en functies worden in deze cursus behandeld.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze cursus te volgen?

Je leert de basisprincipes en de basistechnieken van AutoCAD, waarmee eenvoudige 2D tekeningen kunnen worden gemaakt. Deze tekeningen kun je bewerken en uiteindelijk ook plotten.

Welke onderwerpen worden er tijdens deze AutoCAD cursus behandeld?

Tijdens de cursus leer je op maat te tekenen, navigeren binnen tekeningen en de belangrijkste basistekencommando's begrijpen en gebruiken. Ook het toepassen van maatvoering en het plaatsen van teksten en opmerkingen in de tekening wordt behandeld.

Welke voorkennis heb je nodig voor deze cursus?

Voor deelname aan deze cursus is geen kennis van AutoCAD vereist. Wel wordt aanbevolen dat je beschikt over enige algemene kennis en ervaring van Windows.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Bij aanvang van de cursus ontvang je Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen. Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een licentie (30 dagen geldig), zodat je AutoCAD thuis op je pc kunt installeren om te oefenen.

Voor de AutoCAD cursussen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over uitstekende gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt er een lunch aangeboden.