Autodesk certificaat

Een Autodesk certificering is een wereldwijd erkend bewijs van je vaardigheden en kennis als CAD-professional. Het behalen van het certificaat toont je kennis en kunde aan, en het helpt je vooruit in je carrière!

CADopleiding.nl is een Authorized Certified Center voor AutoCAD, Revit, Inventor en 3ds Max. Wij voldoen aan de strenge selectiecriteria die gesteld worden aan Autodesk examencentra. Na het succesvol afronden van een cursus bij CADopleiding.nl kun je deelnemen aan het examen voor ‘Certified Users’. Na enkelen maanden praktijkervaring hebben opgedaan, kun je deelnemen aan het ‘Certified Professional’ examen. Je maakt hiermee je kennis en vaardigheden aantoonbaar.

Wat zijn de voordelen van de Autodesk certificering?

  • De certificering is een wereldwijde accreditatie voor CAD-professionals.
  • Je kunt altijd aantonen dat je beschikt over de juiste CAD-vaardigheden en –expertise.
  • Je mag gebruik maken van het Autodesk Certified-logo voor op verschillende doeleinden: zoals je visitekaartje, CV, LinkedIn-profiel en je e-mailhandtekening.
  • Je wordt opgenomen in de database met Autodesk Certified Professionals.
  • Het certificeren van je team leidt tot verhoogde productiviteit, verbeterde organisatorische efficiency en dus een verbeterde concurrentiepositie.

Certificering is een manier om je vaardigheden te tonen en je te onderscheiden van de concurrentie

 

Certificering voor ervaren CAD gebruikers

Als je beschikt over geavanceerde Autodesk-vaardigheden en complexe workflow- en designuitdagingen kunt oplossen, is de Autodesk Certified Professional-certificering uitstekend voor jouw carrière. De vragen in dit examen gaan over gevorderde onderwerpen, procedures en werkmethodes. De examenvragen zijn Engelstalig en bestaan uit meerkeuzevragen en praktijkvragen.

Welke Professional examens kun je afleggen bij CADopleiding.nl?

Certificering voor beginnende CAD gebruikers

Ben je een beginnend CAD-gebruikers en wil je je basisvaardigheden testen? Neem dan deel aan het Autodesk Certified User examen. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dien je een basiscursus én een vervolgcursus gevolgd te hebben met ongeveer 50 uur praktijkervaring. Het examen is Engelstalig en duurt twee uur, waarbij je oppdrachten uitvoert binnen het CAD-systeem.

Wil je meer informatie over dit certificaat? Neem dan contact met ons op. 

Examentraining

Wil je goed voorbereid deelnemen aan een examen? Volg dan voorafgaand aan het examen een examentraining. Tijdens een examenvoorbereidingsdag bij CADopleiding.nl wordt je de kennis en vaardigheden aangereikt die nodig zijn om goed voorbereid aan het examen deel te nemen. Zo ben je snel en doelgericht op weg naar je Autodesk Certificering. Aan het einde van de examenvoorbereidingsdag kun je deelnemen aan het examen. Wil je eerst nog meer vaardigheden op doen in de praktijk, dan kun je ook later aan het examen deelnemen.