CADix Academy

Iedere deelnemer die een training of opleiding bij CADopleiding.nl boekt krijgt toegang tot de CADix Academy, het unieke online leerplatform van CADopleiding.nl. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving bezoekt u vanaf iedere computer met internettoegang. De CADix Academy biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen en instructiefilmpjes.

Toepassing en gebruik van de CADix Academy

Voor iedere klassikale trainingsdag zijn er in de CADix Academy aanvullende oefenopdrachten en proefopgaven aanwezig. De uitgevoerde opdrachten kunt u direct ter beoordeling naar de docent sturen. De vele instructiefilmpjes geven een helder uitleg over verschillende functionaliteiten en ondersteunen u met het maken van de oefeningen. In de CADix Academy is een leerlingvolgsysteem aanwezig waarin de u uw studievoortgang en behaalde resultanten  kunt inzien.
De combinatie van de klassikale training aangevuld met oefenopdrachten garandeert dat u na afloop van de training voldoende kennis hebt om het geleerde direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Communicatieplatform

Op de CADix Academy vindt u uitgebreide mogelijkheden om ook buiten de bijeenkomsten contact te hebben met uw trainer en de overige deelnemers. U kunt vragen over opdrachten stellen aan uw trainer of andere deelnemers. CADix Academy vormt een dynamisch communicatieplatform voor u als deelnemer. Deze interactie en dynamiek maken het leren actueel, praktisch en leuk!

Toegang tot ons online leerportaal

Voor aanvang van uw opleiding of training ontvangt u per e-mail de inloggegevens voor de CADix Academy waarmee u automatisch op uw persoonlijke welkomstpagina terecht komt. Op de CADix Academy vindt u de studiewijzer voor uw  opleiding of training met alle informatie over de praktische uitvoering van uw cursus zodat u meteen aan de slag kunt.

Meer weten over het online leerportaal?