Laat je CAD ontwerpen ‘leven’ en geef een duidelijk beeld van een conceptueel ontwerp door fotorealistische afbeeldingen te maken met Fusion 360. Dankzij deze 3D CAD/CAM-tool ben je zelf in staat eenvoudig en snel fotorealistische afbeeldingen te maken. Het maken van fotorealistische afbeeldingen heeft als voordeel dat jij, en je klanten, een duidelijk beeld krijgen van het product al vóórdat deze daadwerkelijk geproduceerd is.

Tijdens deze training leer je met hulp van de geavanceerde functionaliteiten van Fusion 360 hoe je gemakkelijk verassende en overtuigende beelden maakt.

Voor wie is deze Fusion 360 training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor iedereen die fotorealistische afbeeldingen van producten wil maken ten behoeve van bijvoorbeeld brochures en websites.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de training Fusion 360?

Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Importeren van CAD modellen in Fusion 360
  • Plaatsen en instellen van het model in fotorealistische omgeving
  • Definiëren van materialen en belichting binnen de Render-omgeving
  • Renderen van een CAD model
  • Opslaan van fotorealistische afbeeldingen

Welke voorkennis heb je nodig voor deze Fusion 360 training?

Om deze training te volgen moet je de Fusion 360 Basistraining gevolgd hebben of reeds enige tijd met Fusion 360 werken.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Tijdens de Autodesk Fusion 360 training wordt gebruik gemaakt van digitaal instructiemateriaal. Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een licentie (30 dagen geldig), zodat je Fusion 360 thuis op je pc kunt installeren om te oefenen.

Voor de Fusion 360 trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je lunch verzorgd.