Wil jij je creatieve ideeën uitwerken tot een tastbaar product? Met Fusion 360 kun je een concept omzetten naar een digitaal model door middel van bijvoorbeeld een 3D print en/of een realistische weergave. In een handomdraai ontwerp je unieke sieraden, bijzondere meubels, prachtige kunstwerken en méér.

Tijdens de training leer je de geavanceerde functionaliteiten van Fusion 360 voor het maken van bijzondere ontwerpen met behulp van vrije vormen.

Voor wie is deze Fusion 360 training bedoeld?

Deze training is bedoeld voor ontwerpers, uitvinders of kunstenaars die hun ideeën uit willen werken tot een daadwerkelijke producten.

Welke onderwerpen worden behandeld tijdens de training?

Tijdens de training worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Creëren en wijzigen van vrije vormen (Free Form Modeling)
  • Surface modeling
  • Omzetten van surface model naar Solids
  • Fotorealistische afbeeldingen genereren
  • Vormen geschikt maken voor 3D printen

Welke voorkennis heb je nodig voor deze Fusion 360 training?

Om deze training te volgen moet je de Fusion 360 Basiscursus gevolgd hebben of reeds enige tijd met Fusion 360 werken.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Tijdens de Autodesk Fusion 360 training wordt gebruik gemaakt van digitaal instructiemateriaal. Wij bieden je daarbij de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van een licentie (30 dagen geldig), zodat je Fusion 360 thuis op je pc kunt installeren om te oefenen.

Voor de Fusion 360 trainingen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je lunch verzorgd.