Dankzij de Cable & Harnness add-in voor Autodesk Inventor Professional kunnen Inventor gebruikers 3D kabelbomen maken en manipuleren in een bestaande Inventor-assembly. Na het volgen van de Inventor Cable & Harness e-learning cursus beschik je over de vaardigheden om 3D bekabeling en elektrische onderdelen te maken in Autodesk Inventor.

Één jaar lang toegang tot alle Autodesk e-learning cursussen

Boek je een e-learning cursus dan krijg je één jaar lang toegang tot de leeromgeving. Ook heb je vanaf dat moment de beschikking over het cursusmateriaal van alle andere beschikbare Autodesk e-learning cursussen, zodat je ook de mogelijkheid hebt je kennis verder uit te breiden. De gehele e-learning cursus is Engelstalig.

Welke onderwerpen zijn er in de e-learning cursus opgenomen?       

De Inventor: Cable & Harness e-learning cursus bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Wire Harness Essentials
  • Working with Harnesses
  • Working with Ribbon Cables
  • Harness Parts
  • Documentation

Hoe ziet de e-learning cursus eruit?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke je kunt openen in je CAD software. Tijdens het werken in de software geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij jouw handelingen. Zo leer je dus precies hetgeen wat jij nodig hebt!

Voor wie is de Inventor: Cable & Harness e-learning cursus geschikt?

De cursus is geschikt voor iedereen die met Inventor: Cable & Harness wil leren werken.

Welke voorkennis heb je nodig voor de Inventor: Cable & Harness cursus?

Elementaire basiskennis van Inventor is vereist.

Let op: de Autodesk software is niet inbegrepen. Je kunt contact met ons opnemen als je meer wilt weten over het kopen of huren van de software.