Behaal je Inventor Certified Professional examen

Met het Certified Professional examen wordt je vaardigheid met het werken met Inventor getoetst. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dien je minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en een Basiscursus Inventor en een Gevorderdencursus Inventor afgerond te hebben. Wanneer je vergelijkbare praktijkervaring hebt, is het volgen van die cursussen niet nodig.

Na het behalen van het Professional examen ben je gecertificeerd als Autodesk Certified Professional. Hiermee toon je aan dat je over professionele kennis beschikt ten aanzien van het werken met Inventor.

Hoe ziet het Certified Professional examen eruit?

Het examen duurt ongeveer twee/drie uur en bevat 35 Engelstalige opdrachten, die met de software uitgevoerd moeten worden. Het zijn zowel open vragen, die gesteld worden aan de hand van een tekenopdracht, als multiple choice vragen. De vragen van het examen zijn onder verdeeld in hoofdgroepen. Deze onderwerpen vind je terug in de examen roadmap. Deze ontvang je van te voren van ons.

Examentraining

Om de slagingskans te vergroten adviseren wij je vooraf aan het examen deel te nemen aan een examenvoorbereiding. Tijdens de examenvoorbereiding krijg je informatie over het examen en wordt er een proefexamen gemaakt. De resultaten van het proefexamen worden besproken.

In de ochtend vindt de examenvoorbereiding plaats. Na de lunch kun je deelnemen aan het examen.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toon je aan dat je over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.