Werk je al jaren met Inventor, maar wordt het tijd je huidige kennis op te frissen? Volg dan de Inventor opfriscursus. In deze cursus frissen wij jouw basiskennis op en leer je werken met de functionaliteiten van de nieuwste versie van Inventor.

Voorafgaand aan de cursus wordt je huidige kennis in kaart gebracht, om zo het beginniveau te bepalen. Op basis van jouw kennis, wensen en eisen wordt de training samengesteld.

Voor wie is deze Inventor opfriscursus bedoeld?

Deze Inventor opfriscursus is bedoeld voor CAD tekenaars die momenteel met Autodesk Inventor werken en hun huidige kennis willen opfrissen en de nieuwste functionaliteiten van de software willen gaan gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze opfristraining te volgen?

In deze intensieve training leer je in een korte tijd optimaal gebruik te maken van de (nieuwe) functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van Inventor. Na het succesvol afronden van deze training ben je in staat alle functies en werkwijzen toe te passen in jouw werkomgeving.

Cursusmateriaal en faciliteiten     

Voor de Autodesk Inventor trainingen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.