De Tube & Pipe add-in voor Autodesk Inventor is een hulpmiddel voor het maken van complete buis- en leidingsystemen. Met deze invoegtoepassing kunnen Inventor gebruikers een werkbare buis, slang of buizensysteem toevoegen aan een mechanische assemblage of productontwerp. Vervolgens kan het systeem worden geanalyseerd, gesimuleerd en gedocumenteerd, allemaal binnen de Inventor-omgeving.

Één jaar lang toegang tot alle Autodesk e-learning cursussen

Boek je een e-learning cursus dan krijg je één jaar lang toegang tot de leeromgeving. Ook heb je vanaf dat moment de beschikking over het cursusmateriaal van alle andere beschikbare Autodesk e-learning cursussen, zodat je ook de mogelijkheid hebt je kennis verder uit te breiden. De gehele e-learning cursus is Engelstalig.

Welke onderwerpen zijn er in de e-learning cursus opgenomen?       

De Inventor: Tube & Pipe e-learning cursus bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Essentials
  • Rigid Pipe
  • Tubing with Bends
  • Flexible Hose
  • Custom Components
  • Self-Draining Pipe

Hoe ziet de e-learning cursus eruit?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke je kunt openen in je CAD software. Tijdens het werken in de software geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij jouw handelingen. Zo leer je dus precies hetgeen wat jij nodig hebt!

Voor wie is de Inventor: Tube & Pipe e-learning cursus geschikt?

De cursus is geschikt voor iedereen die met Inventor: Tube & Pipe wil leren werken.

Welke voorkennis heb je nodig voor de Inventor: Tube & Pipe cursus?

Elementaire basiskennis van Inventor is vereist.

Let op: de Autodesk software is niet inbegrepen. Je kunt contact met ons opnemen als je meer wilt weten over het kopen of huren van de software.