Online leerportaal

Iedere deelnemer die een training of opleiding bij CADopleiding.nl boekt krijgt toegang tot de Cadix Academy, het unieke online leerplatform van CADopleiding.nl. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving bereik je vanaf ieder apparaat met internettoegang. Het online leerportaal biedt uitgebreide informatie die je kunt gebruiken tijdens je training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen en instructiefilmpjes.

Toepassing en gebruik van het online leerportaal

Voor iedere klassikale trainingsdag zijn er in het online leerportaal aanvullende oefenopdrachten. De uitgevoerde opdrachten kun je direct ter beoordeling naar de docent sturen. De vele instructiefilmpjes geven een helder uitleg over verschillende functionaliteiten en ondersteunen je met het maken van de oefeningen. In de Cadix Academy is een leerlingvolgsysteem aanwezig waarin je de studievoortgang en behaalde resultanten kunt inzien. De combinatie van de klassikale training aangevuld met oefenopdrachten garandeert dat je na afloop van de training voldoende kennis hebt om het geleerde direct in de praktijk toe te kunnen passen.

Communicatieplatform

De Cadix Academy biedt mogelijkheden om ook buiten de bijeenkomsten contact te hebben met je trainer en de overige deelnemers. Het online leerportaal vormt een dynamisch communicatieplatform voor jou als deelnemer. Deze interactie en dynamiek maken het leren actueel, praktisch en leuk!

Toegang tot ons online leerportaal

Voor aanvang van de opleiding of training ontvang je per e-mail de inloggegevens voor de Cadix Academy, waarmee je automatisch op je persoonlijke welkomstpagina terecht komt. Op de Cadix Academy vind je de studiewijzer voor je opleiding of training met alle informatie over de praktische uitvoering van je cursus zodat je meteen aan de slag kunt.

Meer weten over het online leerportaal?