Deze ééndaagse training is geschikt voor mensen die AutoCAD reeds goed kennen, maar ook veel te maken hebben of krijgen met BricsCAD. In de cursus worden vergelijkingen met AutoCAD gemaakt zodat de overgang vloeiend verloopt.

Na afloop van deze cursus ben je bekend met de mogelijkheden van BricsCAD. Tevens heb je helder voor ogen wat de verschillen tussen BricsCAD en AutoCAD zijn.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens deze BricsCAD cursus worden onder andere de volgende zaken besproken:

  • Bekend worden met BricsCAD
  • Vertaling kunnen maken tussen AutoCAD en BricsCAD
  • Verschillen kennen tussen AutoCAD en BricsCAD

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze cursus te volgen?

Er zitten nogal wat verschillen tussen beide software pakketten. Daarom wordt er tijdens de cursus gekeken naar de taal van AutoCAD en die van BricsCAD. Welke functies zijn hetzelfde en welke wezenlijk verschillend? Welke functies heeft BricsCAD wel en AutoCAD niet, en andersom? En wat zijn de mogelijkheden van uitwisseling? Op al deze vragen zal tijdens de cursus een antwoord gegeven worden.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Voor de BricsCAD cursussen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over goed ingerichte trainingslocaties. Tijdens de cursus maak je onbeperkt gebruik van koffie, thee, frisdrank en ijswater. Bij een dagtraining wordt je een lunch aangeboden.