Behaal je Revit Certified Professional examen

Deze examentraining is een uitstekende voorbereiding op het Revit Certified Professional examen. Tijdens de examentraining worden specifieke onderwerpen behandeld die ook in het examen zijn opgenomen. Er wordt een oefenexamen gemaakt en de resultaten van dit examen worden besproken. Daarbij ontvang je, ter voorbereiding een week voor aanvang van de examentraining, oefenvragen die tijdens de training behandeld worden.      

De examentraining vindt in de ochtend plaats. In de middag wordt het examen afgenomen.

Revit Certified Professional examen

Met het Revit Certified Professional examen wordt je vaardigheid met het werken met Revit getoetst. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dien je minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en een Revit Basis- en Gevorderdentraining afgerond te hebben. Wanneer je vergelijkbare praktijkervaring hebt, is het volgen van die cursussen niet nodig.

Hoe ziet het Revit Certified Professional examen eruit?

Het examen duurt ongeveer twee/drie uur en bevat 35 opdrachten, die met de software uitgevoerd moeten worden. Het zijn zowel open vragen, die gesteld worden aan de hand van een tekenopdracht, als multiple choice vragen. De vragen van het examen zijn onder verdeeld in hoofdgroepen. Deze onderwerpen vind je terug in de examen roadmap. Deze ontvang je van te voren van ons.

Na het behalen van het Professional examen ben je gecertificeerd als Autodesk Certified Professional. Hiermee toon je aan dat je over professionele kennis beschikt ten aanzien van het werken met Revit.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toon je aan dat je over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.