Heb je al enige ervaring met het maken van families in Revit, maar wil je graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wil je daarbij Families met elkaar kunnen gaan combineren? Met de cursus Revit families voor gevorderden maak je nog beter gebruik van de standaard Revit functionaliteiten en haal je nog meer voordelen uit je eigen bibliotheek.

Na deze cursus kun je zelfstandig geavanceerde Revit families maken. Ook leer je te werken met Shared Parameters, waardoor je er voor zorgt dat de BIM informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekening en in uittrekstaten kan verschijnen.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De cursus Revit Families Gevorderd is bedoeld voor de ervaren Revit gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit families en families wil voorzien van meer informatie en met elkaar wil gaan combineren.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens de cursus Revit Families voor gevorderden worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Nested families.
  • Shared Parameters.
  • Geneste families koppelen aan parameters.
  • Toepassen van formules.
  • Weergave instellingen.

Welke voorkennis heb je nodig voor deze cursus?

Basiskennis van Revit en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heb je nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de cursus Revit Families Basis te volgen.

Cursusmaterialen en faciliteiten

Voor de Revit cursussen beschikt Cadix in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt u een lunch aangeboden.

Tijdens de cursus ontvangt u praktische oefenopdrachten. Optioneel kunt u een Revit boek bij bestellen, tegen een meerprijs.