Met het Certified Professional examen Revit MEP: Mechanical wordt je vaardigheid met het werken met Revit MEP getoetst. Om het examen succesvol af te kunnen sluiten dien je minimaal 400 uur praktijkervaring te hebben opgedaan en de Revit MEP basiscursus, Revit gevorderdencursus en Revit MEP Families basiscursus hebben afgerond. Wanneer je vergelijkbare praktijkervaring hebt, is het volgen van die trainingen niet nodig.

Hoe ziet het Certified Professional examen eruit?

Het examen duurt ongeveer twee/drie uur en bevat 35 opdrachten, die met de software uitgevoerd moeten worden. Het zijn zowel open vragen, die gesteld worden aan de hand van een tekenopdracht, als multiple choice vragen. De vragen van het examen zijn onder verdeeld in hoofdgroepen. Deze onderwerpen vindt je terug in de examen roadmap.

Je kunt de examen roadmap hier bekijken. Na het inschrijven voor een examen ontvang je deze roadmap ook per mail.

Na het behalen van Professional examen ben je gecertificeerd als Autodesk Certified Mechanical Professional. Hiermee toon je aan dat je over professionele kennis beschikt ten aanzien van het werken met Revit Mechanical.

Certificering is waardevol

Met de Autodesk certificering toon je aan dat je over de vaardigheden beschikt die nodig zijn om de Autodesk software optimaal te gebruiken. De certificering is een waardevol ‘instrument’ voor zowel werkgevers als werknemers.