Heb je al enige ervaring met het maken van families in Revit MEP, maar wil je graag de volgende stap maken en families voorzien van meer informatie? En wil je daarbij families met elkaar kunnen gaan combineren? Met de cursus Revit MEP Families voor gevorderden leer je nog meer gebruik maken van de standaard Revit MEP functionaliteiten en haal je nog meer voordelen uit je eigen bibliotheek.

Ook leer je zelfstandig geavanceerde Revit MEP families te maken en leer je te werken met Shared Parameters. Op deze manier zorg je dat de BIM informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekeningen en in uittrekstaten kan verschijnen.

Voor wie is deze Revit cursus voor gevorderden bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor de ervaren Revit MEP gebruiker, die (enige) ervaring heeft met het maken van Revit MEP families en deze wil voorzien van meer informatie en met elkaar wil gaan combineren.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Nested Families.
  • Shared Parameters.
  • Geneste families koppelen aan parameters.
  • Toepassen van formules.
  • Clash Objecten.
  • Reference Lines.
  • Family Types.

Welke voorkennis heb je nodig voor deze cursus?

Basiskennis van Revit MEP en het maken van een Revit bibliotheek is vereist. Heb je nog geen ervaring met het maken van families, dan adviseren wij eerst de basiscursus Revit MEP Families te volgen.

Cursusmaterialen en faciliteiten

Tijdens de cursus ontvang je Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen.

Voor de Revit MEP cursussen beschikt CADopleiding.nl in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.

Online leerportaal

Als deelnemer van de Revit MEP cursus krijg je toegang tot het online leerplatform van CADopleiding.nl. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die je kunt gebruiken tijdens je cursus, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.