Werk je al jaren met Revit MEP, maar wordt het tijd je huidige kennis op te frissen? Volg dan de Revit MEP opfriscursus. In deze cursus frissen wij je basiskennis op en leer je werken met de functionaliteiten van de nieuwste versie van Revit MEP.

Voorafgaand aan de cursus wordt je huidige kennis in kaart gebracht, om zo het beginniveau te bepalen. Op basis van je kennis, wensen en eisen wordt de cursus samengesteld.

Voor wie is deze Revit MEP opfriscursus bedoeld?

Deze Revit opfriscursus is bedoeld voor CAD tekenaars die momenteel met Autodesk Revit MEP werken en hun huidige kennis willen opfrissen en de nieuwste functionaliteiten van de software willen gaan gebruiken.

Welke vaardigheden ontwikkel je door deze opfriscursus te volgen?

In deze intensieve cursus leer je in een korte tijd optimaal gebruik te maken van de (nieuwe) functies en mogelijkheden van de nieuwste versie van Revit MEP. Na het doorlopen van de cursus ben je in staat alle functies en werkwijzen toe te passen in je werkomgeving.

Cursusmateriaal en faciliteiten

Voor de Revit MEP cursussen beschikken wij in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de cursus kun je onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en ijswater. Ook wordt je een lunch aangeboden.