Blended learning

Blended Learning is een combinatie van klassikaal leren én e-learning met intensieve begeleiding. Met Blended Learning bij CADopleiding.nl kun je flexibelere je  tijd indelen om de gewenste kennis op te doen. Er wordt bij deze trainingsvorm een stukje zelfdiscipline gevraagd, maar CADopleiding.nl helpt je om ‘bij de les’ te blijven.

Een beetje zelf, en toch gecoacht en getraind!

Bij het blended leerprogramma krijg je de beschikking over het lesmateriaal van CADopleiding.nl. Je behandelt tijdens ‘zelfstudie’ voorgeschreven e-learning modules en bijbehorende opdrachten. Daarnaast krijg je een aantal dagen klassikaal les van een gekwalificeerde trainer. Je hebt hier ook de gelegenheid eventuele vragen of problemen die je hebt ondervonden bij de e-learning te bespreken met de trainer. Ook zal er tijdens deze Blended Learning cursus één ‘les op afstand’ plaats vinden, waarbij de trainer je ondersteunt op afstand. Na het afronden van de cursus ontvang je een officieel erkend Autodesk certificaat.

Wat doe je thuis en wat doe je in het klaslokaal?

Je ontvangt voorafgaand aan de cursus een duidelijke lesbrief waarop beschreven staat welke hoofdstukken en opdrachten je thuis en in het klaslokaal behandelt. Onze doelstelling is, net als bij een ‘gewone’ klassikaal training, dat je aan het einde van het traject beschikt over de kennis en vaardigheden om zelfstandig met de software te kunnen werken.

Onze Blended Learning cursussen

Wil je deelnemen aan een Blended Learning cursus? Wij bieden (momenteel) de volgende cursussen:

  • AutoCAD Basis - Blended Learning
  • Inventor Basis - Blended Learning
  • Revit Bass - Blended Learning

Schrijf je direct in!