Autodesk e-learning cursussen

Autodesk CAD trainingen zijn nu óók volledig als e-learning training online te volgen. Met onze e-learning mogelijkheden heb je waar en wanneer je maar wilt toegang tot de training. Je leert in je eigen tempo, kunt zelf bepalen hoeveel tijd je aan een onderwerp besteedt en het leermateriaal kan gemakkelijk in ‘brokjes’ worden verdeeld, waardoor je de stof beter naar eigen behoefte kunt opnemen. Ook is het mogelijk dat je alleen datgene leert waar jij behoefte aan hebt. 

Boek je een e-learning cursus dan krijg je één jaar lang toegang tot de gehele content center. Je beschikt vanaf dat moment tot het cursusmateriaal van alle andere beschikbare Autodesk e-learning cursussen, zodat je ook de mogelijkheid hebt je kennis verder uit te breiden. 

De voordelen van e-learning:

  • Leer in je eigen tempo.
  • Leer op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.
  • Deel de stof op in kleine ‘brokken’.
  • Behandel alleen onderwerpen die voor jou van toepassing zijn.
  • Gebruik de e-learning cursus als naslagwerk.

Voor beginners én gevorderden!

De e-learning cursussen zijn geschikt voor zowel beginnende Autodesk gebruikers als voor ervaren Autodesk gebruikers. Beginnende CAD engineers en modelleurs adviseren wij om onze e-learning cursussen te combineren met een klassikale training.

Méér dan 50 e-learning cursussen!

Hieronder ziet u een greep uit het aanbod van méér dan 50 Autodesk e-learning cursussen. Staat uw gewenste e-learning cursus er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Het complete e-learning aanbod is te vinden op www.cadlearning.com. 

Hoe ziet de e-learning cursus eruit?

De e-learning cursus bevat video’s, afbeeldingen, oefenopdrachten, geluidopnames en tips & tricks. Ook biedt de e-learning cursus een plug-in aan welke je kunt openen in je CAD software. Tijdens het werken in de software geeft de e-learning tool aan welke modules uit de training aansluiten bij jouw handelingen. Zo leer je dus precies hetgeen wat jij nodig hebt!

Om een e-learning cursus succesvol te kunnen afronden is het belangrijk te beschikken over goede motivatie en doorzettingsvermogen. De gehele cursus is Engelstalig, waardoor goede beheersing van de Engelse taal ook nodig is. 

Leer waar en wanneer het jou uitkomt!

Meer informatie?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Vul gerust het onderstaande contactformulier in. 

Contactformulier