Volg een CAD maatwerktraining

Een maatwerktraining wordt volledig op uw organisatie en uw situatie afgestemd. Kortom, de training wordt op maat voor u verzorgd.

Indien u kiest voor een opleidingstraject op maat, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie. U bepaalt samen met ons het tijdstip en de tijdsduur van de opleiding of training. Vindt de training op uw locatie plaats, dan heeft u geen verlies in reistijden en -kosten. Na afloop van de training zijn uw medewerkers in staat om het geleerde direct in de dagelijkse praktijk toe te passen. Een maatwerktraining is daarom altijd een effectieve en efficiënte wijze van trainen.

Op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met deelnemers zijn wij in staat om zeer effectief te trainen en op te leiden. Uit de reacties van onze klanten en uit onze cursusevaluaties blijkt dat onze aanpak als bijzonder effectief wordt getypeerd en duurzaam rendement op levert. Maak kennis met onze projectmatige aanpak en u zult onze werkwijze als prettig en uiterst professioneel ervaren. 

Wilt u informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen voor een maatwerktraining? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0800 – 235 22 34 of per e-mail: info@cadopleiding.nl

Neem contact met ons op