De ontwikkelingen en toepassingen rondom Virtual Reality (VR) gaan razendsnel. Virtual Reality kan in verschillende fases in de bouw voor meerwaarde zorgen. Zo is VR bijvoorbeeld ideaal voor het geven van een virtuele rondleiding door een toekomstig gebouw aan de klant of voor het ‘real-live’ bekijken van een technische oplossing. En wat is er nou mooier dan een gebouw in de ontwerpfase te kunnen beleven alsof het gebouw er al staat?

Tijdens de cursus Virtual Reality in de bouw laten wij je kennismaken met Virtual Reality en leert je hoe je Revit modellen met Revit Live geschikt kunt maken voor Virtual Reality. Aan het eind van de cursus zet je de Virtual Reality bril op en beweeg je eenvoudig door je eigen bouwkundige modellen.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?

Tijdens deze eendaagse Virtual Reality cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld:

  • Kennismaking met VR
  • Gebruik van Revit Live
  • VR ready maken van Revit modellen
  • Virtual Reality hardware en hoe het te gebruiken?

Tijdens de cursus wordt er gebruik gemaakt van de VR-apparatuur van CADopleiding.nl, waardoor je ook zelf Virtual Reality kunt ervaren.

Welke voorkennis heb je nodig?

Er is geen specifieke voorkennis nodig om deel te kunnen nemen aan deze training.

Cursusfaciliteiten

CADopleiding.nl beschikt in heel Nederland over uitstekend gefaciliteerde trainingsruimtes. Tijdens de training kun je onbeperkt gebruik maken van koffie en thee. Ook wordt je een lunch aangeboden.