Ervaringen

Verhalen

Wim Meijer, docent AutoCAD/Inventor

Inspirerend lesgeven!

De trainingen die ik verzorg hebben vooral een praktisch karakter. De theorie wordt besproken en uitgelegd aan de hand van vele voorbeelden.

Ik vind het leuk om mij te verdiepen in de achtergrond en werkzaamheden van mijn cursisten en probeer mijn trainingen hierop in te richten. Mijn interesse komt voort uit jarenlange ervaring als constructeur tekenaar in diverse branches. Het feit dat Cadix met kleine groepen werkt geeft mij de mogelijkheid voldoende ruimte en tijd om iedereen individuele aandacht te geven zodat iedereen zich aangesproken voelt op zijn eigen niveau. Leren is doen en daarom krijgen studenten alle gelegenheid om het geleerde tijdens de les maar ook daarbuiten tot uitvoering te brengen, waarbij ik zelf op de achtergrond zal blijven. Deze mix van theorie en praktijk geeft iedereen voldoende aanknopingspunten en zal ook mede door de prettige sfeer positief bijdragen aan het beoogde doel van de training.

 

 

 

- Wim Meijer, docent AutoCAD/Inventor

Reviews

Boven verwachting!

De training was niet alleen wat ik er van verwacht had maar was zelfs boven verwachting. Met name de professionele en didactische aanpak van docent in combinatie met de variatie in de les en het thuis uitwerken van opdrachten heeft mij bijzonder aangesproken en een stap verder gebracht!

- L. van Houten, Haren

'Professional training program'

I followed Revit course (basis and advanced). I would surely recommend this course to all professionals that would like to learn this program. The docent was extremely professional and competent, patient and experienced. Shortly after the course I was already able to make my own project! 

- Paola, Amsterdam

Tempo kon wat hoger

Prima training. Het tempo had wel wat hoger gemogen. Dit werd wat afgeremd door deelnemers die wat meer moeite hadden met het leren van AutoCAD. De docent pakte dat goed op door mij extra opdrachten te geven.

- Dhr. K. Portegies, uit Apeldoorn

Interactieve manier van lesgeven, Top.

Wat mij bijzonder aansprak was de professionaliteit en de interactieve manier van lesgeven. Prima lesruimte en heerlijk eten. Niet alleen tijdens de les werden oefeningen gedaan maar ook thuis konden we aan de slag. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in uitstekende kennisoverdracht waardoor ik veel heb geleerd.

- Geert, uit Stiens