Reviews

Boven verwachting!

De training was niet alleen wat ik er van verwacht had maar was zelfs boven verwachting. Met name de professionele en didactische aanpak van docent in combinatie met de variatie in de les en het thuis uitwerken van opdrachten heeft mij bijzonder aangesproken en een stap verder gebracht!

- L. van Houten, Haren

'Professional training program'

I followed Revit course (basis and advanced). I would surely recommend this course to all professionals that would like to learn this program. The docent was extremely professional and competent, patient and experienced. Shortly after the course I was already able to make my own project! 

- Paola, Amsterdam

Tempo kon wat hoger

Prima training. Het tempo had wel wat hoger gemogen. Dit werd wat afgeremd door deelnemers die wat meer moeite hadden met het leren van AutoCAD. De docent pakte dat goed op door mij extra opdrachten te geven.

- Dhr. K. Portegies, uit Apeldoorn

Interactieve manier van lesgeven, Top.

Wat mij bijzonder aansprak was de professionaliteit en de interactieve manier van lesgeven. Prima lesruimte en heerlijk eten. Niet alleen tijdens de les werden oefeningen gedaan maar ook thuis konden we aan de slag. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in uitstekende kennisoverdracht waardoor ik veel heb geleerd.

- Geert, uit Stiens