Webinar: Fotorealistische afbeeldingen maken in Fusion 360

Laat je CAD ontwerpen ‘leven’ en geef een duidelijk beeld van het conceptueel ontwerp door fotorealistische afbeeldingen te maken in Fusion 360. Dankzij deze 3D CAD/CAM-tool ben je zelf in staat eenvoudig en snel fotorealistische afbeeldingen te maken. Wil je kennis maken met de visualisatie mogelijkheden van Fusion 360? Meld je dan aan voor dit gratis webinar.

Volg op 17 januari 2017 om 14:00 uur de webinar ‘Fotorealistische afbeeldingen maken in Fusion 360’ en leer hoe jij verassende en overtuigende beelden visualiseert! De webinar duurt circa 30 minuten. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Autodesk Fusion 360
Autodesk Fusion 360 is de eerste 3D CAD/CAM-tool in zijn soort, waarmee je ontwerpt, ontwikkelt en vervaardigt in één cloudtool. Autodesk Fusion 360 ondersteunt een open ontwerpomgeving, waardoor je werkt waar, wanneer en met wie je maar wilt. Je beschikt al over een Fusion 360 licentie voor maar € 35,- per maand. De 3D CAD/CAM-tool is gratis voor startups met een jaaromzet van minder dan $100.000.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Importeren van CAD modellen in Fusion 360, welke gemaakt zijn met o.a. Inventor of SolidWorks.
  • Instellingen binnen Fusion 360.
  • Instellen van materialen en belichting binnen de Render omgeving.
  • Renderen van een CAD model.
  • Opslaan van fotorealistische afbeeldingen. 

Voor wie is de webinar bedoeld?

Deze webinar is interessant voor bedrijven die zelf fotorealistische afbeeldingen van hun producten willen maken ten behoeve van brochures, website e.d.

Meld je nu aan!

Wil je de webinar volgen? Meld je dan aan via het onderstaande inschrijfformulier.