Vergoedingen voor een CAD-training

In veel gevallen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor het volgen van het een CAD-cursus bij CADopleiding.nl. Ontdek hieronder of er ook een subsidie beschikbaar is voor jou!

Subsidie via het UWV

Zit je (binnenkort) in de WW en wil je je scholen richting een beroep uit de kansberoepenlijst. Maar heb je niet de financiële middelen om een cursus te kunnen bekostiging? Doe dan een beroep op de nieuwe subsidiemogelijkheid van het UWV. Met een maximum tot € 2.500,- incl. BTW kun je in veel gevallen gratis een cursus volgen bij CADopleiding.nl. 

Lees meer

Opleidingsbudget Bouw en Infra

Werk jij in de bouw en infra? Vraag dan jouw persoonlijke opleidingsbudget (max. € 2.500,-) aan. Dit budget kunnen werknemers eenmalig inzetten voor opleidingskosten die voortvloeien uit de Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA). Volg een CAD opleiding en zorg ervoor dat jij jezelf verder ontwikkelt en klaar bent voor de toekomst!

Lees meer

Belastingvoordeel

De overheid vindt dat beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening. Daarom geeft de overheid belastingvoordeel voor werkgevers én particulieren.

Lees meer

Subsidie per branche

In vele branches zijn er subsidies voor het volgen van een CAD cursus. Zo zijn er onder andere subsidies voor de Metaalindustrie, de Installatiebranche en de Timmerindustrie.

Lees meer

Subsidie voor MKB ondernemers uit Friesland

MKB ondernemers uit de provincie Fryslân die willen innoveren, ontwikkelen en/of de kennis van hun medewerkers verder willen uitbreiden hebben recht op subsidie. CADopleiding.nl, het Innovatiecluster Bouw Noordoost Fryslân en de Provincie Fryslân bieden financiële ondersteuning bij het realiseren van deze ontwikkeling. De subsidie kan oplopen tot 50% met een bedrag, dat per aangevraagde activiteit varieert, tussen € 500, - en € 2500, -.

Lees meer

Heb je vragen?

Of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!