Vergoedingen voor een CAD-training

In veel gevallen is het mogelijk om een vergoeding te krijgen voor het volgen van het een CAD-training. Ontdek hieronder of er ook een subsidie beschikbaar is voor jou!

Subsidie voor MKB ondernemers uit Friesland

MKB ondernemers uit de provincie Fryslân die willen innoveren, ontwikkelen en/of de kennis van hun medewerkers verder willen uitbreiden hebben recht op subsidie. CADopleiding.nl, het Innovatiecluster Bouw Noordoost Fryslân en de Provincie Fryslân bieden financiële ondersteuning bij het realiseren van deze ontwikkeling. De subsidie kan oplopen tot 50% met een bedrag, dat per aangevraagde activiteit varieert, tussen € 500, - en € 2500, -.

In aanmerking komen voor deze subsidie?

Opleidingsbudget Bouw en Infra

Vraag jouw persoonlijke opleidingsbudget (max. € 2.500,-) aan als je werkt in de bouw en infra. Dit budget kunnen werknemers eenmalig inzetten voor opleidingskosten die voortvloeien uit de Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA). Volg een CAD opleiding en zorg ervoor dat jij jezelf verder ontwikkelt en klaar bent voor de toekomst!

Lees meer.

Belastingvoordeel

De overheid vindt dat beter geschoold personeel leidt tot betere kwaliteit en dienstverlening. Daarom geeft de overheid belastingvoordeel voor werkgevers én particulieren.

Ontdek wat deze regeling voor jou kan betekenen. 

Subsidie per branche

In vele branches zijn er subsidies voor het volgen van een CAD cursus.

Bekijk hier of er ook een subsidie geldt voor jouw branche

Heb je een vraag? Neem contact op