Opleidingsbudget CAO Bouw en Infra

Wist je dat je recht hebt op een opleidingsbudget t.w.v. €2.500?

Vraag jouw persoonlijke opleidingsbudget (max. € 2.500,-) aan als je werkt volgens de CAO in de bouw en infra. Het is belangrijk gezond, gemotiveerd en veilig te werken. De Duurzame Inzetbaarheidsanalyse (DIA) helpt jou hier tijdig en met regelmaat over na te denken!

Het budget dat ter beschikking is gesteld kan eenmalig ingezet worden voor opleidingskosten die voortvloeien uit de Duurzame Inzetbaarheidsanalyse. Volg een CAD opleiding naar keus bij CADopleiding.nl en zorg ervoor dat jij jezelf verder ontwikkelt en klaar bent voor de toekomst!

Werk veilig, houd plezier en kijk vooruit

Iedere werknemer ontvangt eens in de vier jaar een uitnodiging van de arbodienst voor de Duurzame Inzetbaarheidsanalyse. Naast het preventief medisch onderzoek bestaat de DIA uit een adviesgesprek. In dit gesprek gaat de DIA-adviseur in op wat je wilt en kunt doen om duurzaam inzetbaar te blijven. DIA richt zich op drie thema’s: werk veilig, houd plezier en kijk vooruit.

Met het advies van de bedrijfsarts en de uitkomst van het DIA-gesprek stel je een eigen actieplan samen. Onderdeel hiervan kan zijn: het volgen van een training. CADopleiding.nl biedt een breed scala aan CAD trainingen, die perfect aan kunnen sluiten bij de uitkomsten van de DIA.

"Denk na over jouw duurzame inzetbaarheid en stel jouw toekomst in de Bouw en Infra veilig!"

Wil jij ook in aanmerking komen voor dit budget?

Neem dan zo snel mogelijk contact op. In samenwerking met Bouwend Nederland, FNV, CNV, NVB en Volandis zorgen wij ervoor dat jouw budget voor 2018 wordt veiliggesteld.

Bel naar 088 235 22 34 of vul het onderstaande contactformulier in!

Contactformulier