Scholingsvoucher WW t.w.v. €2.500,-

Wil je je kansen op de arbeidsmarkt vergroten door een CAD training te gaan volgen, maar heb je niet de financiële middelen om de cursus te kunnen bekostiging? Vraag dan de scholingsvoucher WW van het UWV aan. Met behulp van deze voucher ter waarde van € 2.500,- kunt je in veel gevallen gratis een cursus volgen bij CADopleiding.nl. CADopleiding.nl heeft een scholingsovereenkomst met het UWV.

Scholingsvoucher beschikbaar per oktober 2018!

Je komt in aanmerking voor deze voucher wanneer je in de WW zit en je wilt scholen richting een beroep uit de kansberoepenlijst. Dit is een zorgvuldig, door het UWV, samengestelde lijst met beroepen waar momenteel veel vraag naar is of waar de komende tijd een tekort in ontstaat. Beroepen waarbij CAD kennis vereist is, staan ook in deze lijst vermeld. Denk hierbij aan: tekenaar, werkvoorbereider, calculator, projectleider, ontwerper, constructeur, engineer, BIM manager of BIM-modelleur.

Gratis cursus of scholingstraject

Met deze vergoeding kan je onder andere de volgende opleidingen (of een combinatie hiervan) geheel gratis volgen:

Hoe vraag ik de scholingsvoucher aan?

Neem voor het aanvragen van de scholingsvoucher WW contact op met onze adviseur Harold Kramer (h.kramer@cadopleiding.nl). CADopleiding.nl werkt nauw samen met het UWV en wij zorgen er dan ook voor dat je aanvraag snel en correct bij het UWV wordt ingediend.

Meer informatie UWV scholingsvoucher 2018

  • Laat je e-mailadres achter en ontvang meer informatie per mail. 

Heb je vragen of heb je interesse? Bel of mail ons gerust