Volg gratis een CAD cursus en vergroot je kans op een baan!

Je kunt helaas geen aanspraak meer maken op de UWV-scholingsvoucher!

Er is veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een scholingsvoucher aan te vragen. Dankzij deze scholingsvoucher was het mogelijk gratis een CAD cursus te volgen bij CADopleiding.nl. Het budget is echter snel opgegaan. Vanaf 3 maart 2017 heeft het daarom geen zin meer om een scholingsvoucher aan te vragen. Aanvragen die na 3 maart bij het UWV binnenkomen worden afgewezen. Meer informatie over de scholingsvoucher lees je op de website van het UWV.

Heb je een opleiding nodig voor je nieuwe baan?

Heb of krijg je binnenkort een WW-uitkering en heb je voor je nieuwe baan een opleiding nodig? Maak dan gebruik van de subsidie Brug-WW. Met deze regeling kun jij je bij een nieuwe werkgever later omscholen met behoud van je WW-uitkering. Met deze subsidie neemt een werkgever je in dienst. Je kunt dan naast je WW-uitkering je nieuwe baan combineren met een opleiding die je nodig hebt voor deze baan. Je nieuwe werkgever betaalt salaris over de uren die je werkt. Voor de uren die je besteedt aan je opleiding, houdt je je WW-uitkering.

Om gebruik te maken van deze regeling gelden de volgende voorwaarden:

  • Je hebt, of krijgt binnenkort, een WW-uitkering.
  • Je gaat een opleiding volgen die je nodig hebt voor je nieuwe baan.
  • Tijdens de opleiding werk je minstens acht uur per week bij de nieuwe werkgever.
  • De nieuwe werkgever belooft je in dienst te nemen na afloop van de opleiding. Deze baangarantie moet minstens zes maanden duren.

Lees meer op de website van het UWV.

Hoe vraag ik deze subsidie aan?

Wil je de Brug-WW vergoeding van het UWV aanvragen? Neem dan contact op met onze adviseur Harold Kramer (h.kramer@cadopleiding.nl). CADopleiding.nl werkt nauw samen met het UWV en wij zorgen er dan ook voor dat je aanvraag snel en correct bij het UWV wordt ingediend.

Informatiebrochure aanvragen

Heb je vragen of heb je interesse? Bel of mail gerust